Visita la nostra masia

DESCOBREIX EL FUNCIONAMENT DEL MOLÍ MENTRE GAUDEIXES DELS NOSTRES FORMATGES

 

Visitar el Molí de la Llavina us permetrà gaudir d’un entorn especial on encara volten lliures el bestiar propi d’un mas i veure el funcionament d’un molí accionat per l’aigua de les basses tal com ho ha fet durant centenars d’anys. És un dels pocs molins fariners en funcionament a Catalunya.

Podreu veure el mecanisme d’un molí fariner hidràulic, el procés del blat des de que es recull fins que es transforma en pà, la vida de pagès en una antiga masia rural, la història d’un dels llinatges de moliners més antics d’europa i el procés de transformació arquitectonic que té un espai com aquest.

 

Podeu degustar també diverses opcions de maridatges i degustacions de formatges.

MARIDATGES

A partir del 25 de juny oferirem en col·laboració amb el gastrònom Ralf (@maridamvermut) maridatges dels nostres formatges en caps de setmana sota reserva per grups d’almenys 6 persones. Hi ha dues opcions per escollir:

Visita al molí i maridatge de 6 dels nostres formatges amb 6 cerveses artesanals

Inclou la visita al molí, presentació dels formatges, presentació de les cerveses a maridar i explicació de com es fa la cervesa artesanal, el maridatge de cada formatge amb cada cervesa i el seu perquè.

30€ per persona (es pot afegir tast de vermuts per 10€ per persona)

Visita al molí i maridatge de 6 dels nostres formatges amb 6 vermuts

Inclou la visita al molí, presentació dels formatges, presentació dels vermuts a maridar i explicació de com es fa un vermut, el maridatge de cada formatge amb cada vermut i el seu perquè.

35€ per persona (es pot afegir tast de cerveses per 10€ per persona)

RESERVES

Actualment, estem reparant el molí i millorant el contingut de les visites, pel qual tindrem tancades les reserves fins a nou avís.

Per estar al corrent de quan tornem a tenir dates disponibles per reservar podeu subscriure-us a la nostra newsletter a continuació i rebreu les nostres novetats al vostre correu.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rebràs notícies sobre on trobar-nos en fires, descomptes, novetats, etc.