Shopping Cart

Visita la nostra masia

Visiteu el molí fariner i gaudiu dels nostres tastos i maridatges
Reserves

DESCOBREIX EL FUNCIONAMENT DEL MOLÍ MENTRE GAUDEIXES DELS NOSTRES FORMATGES

 

Visitar el Molí de la Llavina us permetrà gaudir d’un entorn especial on encara volten lliures el bestiar propi d’un mas i veure el funcionament d’un molí accionat per l’aigua de les basses tal com ho ha fet durant centenars d’anys. És un dels pocs molins fariners en funcionament a Catalunya.

Podreu veure el mecanisme d’un molí fariner hidràulic, el procés del blat des de que es recull fins que es transforma en pà, la vida de pagès en una antiga masia rural, la història d’un dels llinatges de moliners més antics d’europa i el procés de transformació arquitectonic que té un espai com aquest.

 

Podeu degustar també diverses opcions de maridatges i degustacions de formatges.

Degustacions

Podeu degustar els nostres formatges degustant-los en familia o amb amics, acompanyat-los de embotits en un ambient rural. És necessari reservar abans de venir.

Hi ha tres opcions a escollir:

Visita al molí i degustació formatges

Inclou la visita al molí i la degustació dels nostres formatges, acompanyat de pa amb tomàquet i aigua.

14,90€ per persona

Visita al molí i degustació formatges i embotits

Inclou la visita al molí i la degustació dels nostres formatges, acompanyat d’embotits de la Plana de Vic, pa amb tomàquet i aigua.

18€ per persona

Visita al molí i degustació formatges i embotits acompanyat d’amanida casolana

Inclou la visita al molí i la degustació dels nostres formatges, acompanyat d’embotits de la Plana de Vic, amanida casolana, pa amb tomàquet i aigua.

21,90€ per persona

Aquesta és la carta de vins i begudes que podeu afegir a les degustacions:

MARIDATGES

En col·laboració amb el gastrònom Ralf (@maridamvermut) oferim maridatges dels nostres formatges  amb cereveses i/o vermuts en caps de setmana sota reserva.

Els grups han de ser d’almenys 8 persones. Les visites es realitzen a les 12:00 h al migdia i tenen una duració de 2 hores aproximadament.

Podeu contactar-nos per demanar més informació.

RESERVES

Per grups a partir de 5 persones (8 persones en el cas del maridatges) ens podeu trucar o escriure per WhatsApp al 686 662 655‬ o correu escrivint a reserves@molidelallavina.com per fer una reserva.

Per grups més petits ens podeu contactar per WhatsApp al 686 662 655‬ o correu escrivint a reserves@molidelallavina.com ‬ i buscarem una data per ajuntar-vos amb un altre grup.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rebràs notícies sobre on trobar-nos en fires, descomptes, novetats, etc.