Shopping Cart

Visita la nostra masia

DESCOBREIX EL FUNCIONAMENT DEL MOLÍ MENTRE GAUDEIXES DELS NOSTRES FORMATGES

 

Visitar el Molí de la Llavina us permetrà gaudir d’un entorn especial on encara volten lliures el bestiar propi d’un mas i veure el funcionament d’un molí accionat per l’aigua de les basses tal com ho ha fet durant centenars d’anys. És un dels pocs molins fariners en funcionament a Catalunya.

Podreu veure el mecanisme d’un molí fariner hidràulic, el procés del blat des de que es recull fins que es transforma en pà, la vida de pagès en una antiga masia rural, la història d’un dels llinatges de moliners més antics d’europa i el procés de transformació arquitectonic que té un espai com aquest.

 

Podeu degustar també diverses opcions de maridatges i degustacions de formatges.

Degustacions

Podeu degustar els nostres formatges degustant-los en familia o amb amics, acompanyat-los de embotits en un ambient rural. És necessari reservar abans de venir.

Hi ha tres opcions a escollir:

Visita al molí i degustació formatges

Inclou la visita al molí i la degustació dels nostres formatges, acompanyat de pa amb tomàquet, vi i aigua.

14,90€ per persona

Visita al molí i degustació formatges i embotits

Inclou la visita al molí i la degustació dels nostres formatges, acompanyat d’embotits de la Plana de Vic, pa amb tomàquet, vi i aigua.

18€ per persona

Visita al molí i degustació formatges i embotits acompanyat d’amanida casolana

Inclou la visita al molí i la degustació dels nostres formatges, acompanyat d’embotits de la Plana de Vic, amanida casolana, pa amb tomàquet, vi i aigua.

19,90€ per persona

MARIDATGES

En col·laboració amb el gastrònom Ralf (@maridamvermut) oferim maridatges dels nostres formatges en caps de setmana sota reserva. Les visites es realitzen a les 12:00 h al migdia i tenen una duració de 2 hores aproximadament.

Hi ha dues opcions per escollir:

Visita al molí i maridatge de 6 dels nostres formatges amb 6 cerveses artesanals

Inclou la visita al molí, presentació dels formatges, presentació de les cerveses a maridar i explicació de com es fa la cervesa artesanal, el maridatge de cada formatge amb cada cervesa i el seu perquè.

30€ per persona (es pot afegir tast de vermuts per 15€ per persona)

Visita al molí i maridatge de 6 dels nostres formatges amb 6 vermuts

Inclou la visita al molí, presentació dels formatges, presentació dels vermuts a maridar i explicació de com es fa un vermut, el maridatge de cada formatge amb cada vermut i el seu perquè.

35€ per persona (es pot afegir tast de cerveses per 10€ per persona)

RESERVES

Les reserves tornaran a estar disponible a partir de l’1 d’abril de 2023. Si ja voleu reservar una data podeu trucar o escriure per WhatsApp al 686 662 655‬.

Per estar al corrent de quan tornem a tenir dates disponibles per reservar podeu subscriure-us a la nostra newsletter a continuació i rebreu les nostres novetats al vostre correu.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rebràs notícies sobre on trobar-nos en fires, descomptes, novetats, etc.