VISITA EL NOSTRE MOLÍ FARINER

Descobreix el funcionament del molí mentre gaudeixes de les nostres taules de formatges

Visitar el Molí de la Llavina us permetrà gaudir d’un entorn especial on encara volten lliures el bestiar propi d’un mas i veure el funcionament d’un molí accionat per l’aigua de les basses tal com ho ha fet durant centenars d’anys. És un dels pocs molins fariners en funcionament a Catalunya.

Podreu veure el mecanisme d’un molí fariner hidràulic, el procés del blat des de que es recull fins que es transforma en pà, la vida de pagès en una antiga masia rural, la història d’un dels llinatges de moliners més antics d’europa i el procés de transformació arquitectonic que té un espai com aquest.

Podeu degustar també diverses taules de formatges artesans de la casa, d‘embotits artesanals de Vic, de productes de l’hort i d’altres productes de proximitat en un espai rural i confortable.

Visita amb família i/o amics

Visitar el molí té un cost de 3 € per persona. Els menors de 12 anys tenen la visita gratuïta. Podeu incloure a la vostra visita diversos tipus de degustacions de formatges. Per veure la carta de degustacions feu clic aquí.

Visita per a grups

Per a grups oferim packs de visita i degustació dels nostres productes:

  • Visita al molí – 3€ per persona
  • Visita i degustació de formatges – 11,5€ per persona
  • Visita i degustació de formatges i embotits – 15,5€ per persona
  • Visita i degustació amb amanida, formatges, embotits i cafè – 18€ per persona

Reserves

Per fer una reserva podeu trucar al 626168826 o al 93 881 16 95. També podeu omplir el formulari de l’apartat de contacte.

Hello